Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Welkom bij Camperplaats De Landing in Nistelrode!
Wij zijn Patrick en Ingrid van der Lee-van Dijk en runnen, naast ons pluimveebedrijf, sinds juni 2021 met veel plezier en passie onze ruime, zelfontwikkelde camperplaats. Zelf zijn we ook camperaars en hebben De Landing dan ook zo ingericht zoals wij zelf het liefst camperen: ruim, netjes, heerlijk gras, makkelijk inchecksysteem, ruime loosplaats en sanitair niet noodzakelijk. Heeft u nou zoiets van: "Hé, dat past ook bij mij!" Kijk dan op onze website naar de actuele bezetting en kom gezellig onze kant op! We maken graag een praatje indien u dat wenst en zijn ook makkelijk te bereiken via Whatsapp en/of telefoon.
We zien u graag op onze mooie camperplaats in onze prachtige omgeving!
Lees verder
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak

Dintherseweg 35A
5388 VE, Nistelrode, Nederland

Locatie host
Welkom bij Camperplaats De Landing in Nistelrode!
We zien u graag op onze mooie camperplaats in onze prachtige omgeving!
Lees verder
Locatie bij Zweefvliegveld Nistelrode in de achtertuin - geen reserveren - zie voor actuele beschikbaarheid de website - geocaching - natuurgebied de Maashorst - Alpacafarm - Kasteel Heeswijk - de Kildonkse molen - centrum Nistelrode 3km
€ 16,00