Camping de Veldzijde

Chris

sep 2025

Wat een mooi verzorgde camping ! We hebben hier heerlijk gestaan een paar dagen . Alleen word ik erg onzeker van alle regeltjes die werkelijk overal opgeplakt staan….bij alles wat ik doe kijk ik eerst om me heen of het wel kan . Misschien is het nodig maar je moet uitkijken niet je doel voorbij te schieten . Ondanks deze regels zullen wij vast nog een keer terugkomen .

Loos0033

mei 2025

Wat een fijne camping! Alles perfect. 4 nachten gestaan. Rust reinheid en gastvrij. Eerder schreven bezoekers over de "regeltjes". Niets van gemerkt. Duidelijkheid en Twentse humor, dat wel. Heerlijk! Aanrader voor fietsers. ik zou 6 sterren geven als dat kon....

Schade

mei 2025

Staan hier nu 4 nachten en gaan morgen weer verder. Een prachtige camping. Fijne ontvangst, ruim, verzorgd, verrassende hoekjes, schoon sanitair, 2 fijne afwasplekken. Gewoon super.

Honingloweg 10

7581 PK, Losser, Nederland

Sitecode: 91914

Landelijk gelegen - veel groen - ruime grote betonplaatsen - vlakbij de Duitse grens - natuurgebieden - kortingen gelden niet in hoogseizoen periodes - centrum 2km

1 apr t/m 1 okt