parking bij Harmelen - centrum 350m
De Uithof 1
3481 WE, Harmelen, Nederland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenPrima plek om een nachtje te staan. Hier voor de tweede maal gestaan en bevalt goed. Wij hebben geen last gehad van de snelweg. Je hoort hem wel maar dat was prima te doen.
hier op 22-23 en 24 -10 -2020 gestaan. rustige plek ,je hoort wel wat verkeer maar dat is niet hinderlijk ,en er is een prachtig losloopgebied voor honden
Prima gratis CP. Geruis van snelweg, maar ‘s nachts heerlijk rustig. Je mag max. 3 nachten verblijven. Een toiletstortplaats zou het helemaal af maken.
Campinggedrag toegestaan
De Uithof 1
3481 WE, Harmelen, Nederland52° 5' 2" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan