Camping LF13

Moaifuort

jul 2025

Vriendelijke ontvangst. Ruime plekken. Sanitair is ok. vier toiletten, twee douches. Nog nooit zulke heerlijke muziek gehoord op toilet.... je zou ervoor blijven zitten. 😉 Fijn fietsen in de buurt. Westerschelde biedt altijd veel te zien. Wij hadden het naar onze zin. Dankjewel!

Jean-J.

jun 2025

Vorig jaar waren we hier voor één nacht en namen we ons voor om nog eens een keer terug te komen. Heerlijke kleine maar toch ruime camping. Verschillende veldjes met elk hun eigen charme. Mooi aangelegd en voortreffelijk onderhouden. Fijne sfeer op de camping. Prima sanitair. Een camping om vaker heen te gaan. Voor fietsliefhebbers bijna een “must”. En een prima oord als het erg heet is, want de naastgelegen Westerschelde zorgt voor koelte.

Kees&Lia

jun 2025

wat een bejaardencamping, zitten heel de dag voor der caravan te kijken en als je terugkijkt dan kijken ze gauw naar beneden, en iets zeggen ? echt niet. kouwe kak. Nee deze strepen we weg

Sandeeweg 9

4416 NJ, Kruiningen, Nederland

kampeerplaatsen op mini-camping in Zuid-Beveland - Westerschelde 350m - centrum 1km

27 mrt t/m 15 okt