Gelegen op bosrijk gebied - inrit vanaf de Blauwhoefseweg - gebruik GPS-coordinaten - comfortplaatsen en camperplaatsen - aankomst na 14.00u en vertrek voor 12.00u - centrum 3km
Polderweg 12
4416 RE, Kruiningen, Nederland€ 15,75 • 1 jan. t/m 20 mei
€ 21,75 • 21 mei t/m 1 jun.
€ 15,75 • 2 jun. t/m 2 jul.
€ 21,75 • 3 jul. t/m 4 sep.
€ 15,75 • 5 sep. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwij hebben hier met plezier gestaan als je van rust en stilte houd dan moet je hier gaan staan fantastisch probeer het zo tegoeden gr Maart Keijzer
Grote camping, op camperplaats heb je daar geen erg in. Sanitair prima in orde, douche 50 cent. Direct vanaf de camping kun je wandelen in natuurgebiedje de Inkel. Prijs is aantrekkelijk, wij vinden het jammer dat WiFi niet gratis is, niet van deze tijd.
Wasmachine
4416 RE, Kruiningen, Nederland51° 26' 4" N
info@deninkel.nl
+31113320030
€ 15,75 • 1 jan. t/m 20 mei
€ 21,75 • 21 mei t/m 1 jun.
€ 15,75 • 2 jun. t/m 2 jul.
€ 21,75 • 3 jul. t/m 4 sep.
€ 15,75 • 5 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet