Retranchement, Sluis, Zeeland, Nederland

Parking Crea-Trends Vacations

camperplaatsen voor de poort - ook plaatsen op de camping [sitecode 47249] - Sluis 2.5km - Brugge 15km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Provinciale Weg 3

4525 LD, Retranchement, Nederland
    Toon op kaart
  • € 25,00 • 8 jan. t/m 26 mrt.

€ 28,00 • 27 mrt. t/m 11 jul.

€ 33,00 • 12 jul. t/m 28 aug.

€ 28,00 • 29 aug. t/m 13 nov.

€ 25,00 • 14 nov. t/m 16 dec.

€ 28,00 • 17 dec. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

3,86van 5
  • februari 2022

• december 2021

33€ voor 1 nacht is echt wel veel te veel. wel proper sanitair maar geen WiFi te ontvangen op onze plek. De nabijheid van Sluis rechtvaardigt die prijs niet.

Reactie van beheerder

Beste gast, een review moet je wel eerlijk geven, U belde op 2e kerstavond onverwacht dat u nog een plek zocht en nergens terecht kon .. Wij waren even bij onze dochter en gaven aan dat wij voor u eerder terug naar huis kwamen zodat wij u op vreemd terrein een plaatst konden aanbieden. Nu is het bij ons zo op feestdagen zijn wij open maar net als bij een ander dan betaal wat meer maar u krijgt er stroom en een mooie verharde plaatst voor terug en wij zorgen dat de sanitaire ruimte lekker verwarmt is. Als u de camper andersom had geplaatst dan had u internet kunnen ontvangen waarschijnlijk was uw eigen camper de blokkade. Wifi is gevoelig. Wij bieden wel iets meer dan alleen een sta plaatst voor een camper en daar is de prijs na. U bent niet van plannen maken maar u had van te voren onze prijs kunnen vinden op onze site. dan had u ons en uw zelf een teleurstelling kunnen besparen.

• juni 2021

Aan de dure kant.Wel proper.

Mich2

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 22 reviews

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
3,86van 5
  • februari 2022

• december 2021

Reactie van beheerder

• juni 2021

Aan de dure kant.Wel proper.

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Contactgegevens

Prijs

• € 25,00 • 8 jan. t/m 26 mrt.

€ 28,00 • 27 mrt. t/m 11 jul.

€ 33,00 • 12 jul. t/m 28 aug.

€ 28,00 • 29 aug. t/m 13 nov.

€ 25,00 • 14 nov. t/m 16 dec.

€ 28,00 • 17 dec. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten