Een prima plek om even rustig te vertoeven en in de omgeving te fietsen. Sanitair is schoon en ontvangst is heel vriendelijk. Een plek tussen nieuwe beplanting en tuintje, met uitzicht op de perenboomgaard. Fijne plek in opbouw!
Prima plek. Rustig. Moet nog ontdekt worden . Aanplant groeien. Tip-top sanitair.Aanbevolen.
wij hebben hier weekend september gestaan. mooie camperplek met water stroom en afvoer op elke plek nieuwe gedeelte. aardige beheerders familie en restaurant waar we heerlijk hebben gegeten. een aanrader! Gerrit en Wenda Lamberink