Prima cp met goede voorzieningen. Gastvrije ontvangst. Mooi fietsen in de omgeving en langs de Oosterschelde.
Heerlijke plek met lekker ruime plaatsen. Mooie fiets omgeving. kan niks zeggen over sanitair want dat gebruiken we niet, uitbater hebben we ook maar vluchtig gezien maar geen probleem voor ons, alles was duidelijk. Om 5 uur werd ik even wakker van de haan maar goed, omdraaien en weer verder tukken.
lees meerEen heerlijke ruime camperplaats. Nog niet eerder zo lang op 1 plek gestaan. Dus dat zegt genoeg. We komen hier zeker weer terug.
lees meerBonzijweg 12
4424 AP, Wemeldinge, Nederland51° 30' 49" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons