Camperplaats de Val- Boerderblij Jostine

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Amy2017

sep 2025

Dit is een zeer aangename plek. Vriendelijke gastheren en een goede prijs. Hier kun je genieten van de rust en de hondvriendelijke katten observeren. Het enige nadeel is dat er geen echt zandstrand in de buurt is. Dank u wel

Nicky1966

sep 2025

zalige plek. heel vriendelijke mensen. wandeling met de alpaca’s gedaan met deskundige uitleg 👌 we komen zeker terug!!

Hoopvol

jun 2025

Een heerlijke rustige plek met een prachtig uitzicht. we hadden het rijk voor ons zelf. Prettig telefonisch contact, de eigenaresse was er zelf niet. maar alles was zeer goed geregeld qua water, (stroom, maar hadden we niet nodig) lozen ch.toilet en grijs water. WiFi werkt uitstekend. De camperplek is verhard en waterpas met kunstgras. Met de fiets in 10min naar Terneuzen voor boodschappen. Een dikke prima en voor herhaling vatbaar.

Kleine Huissenspolderweg 5

4543 PK, Zaamslag, Nederland

Gelegen op historisch boerenerf - volg de borden - inrit via Kleine Huissenpolderweg - lozen cassette toilet alleen met biologische middelen - zicht op Terneuzen en Westerscheldedijk met voorbijvarende zeeschepen - privé sauna en privé hot-tub - broodjes-maaltijd - wandelen met alpaca's - kampvuur - centrum 3 km