Pracht plek om heerlijk tot rust te komen. Zeer vriendelijke ontvangst. Zeker voor herhaling vatbaar. Cecile en Valere Zonhoven
Een mooie plaats voor ons als gezin. Lekker ruim en prachtig uitzicht. Voor de camperaar is hier alles aanwezig. Het probleem van deze app is dat er als prijs 12,00 incl. 2 personen staat. Dat is exclusief stroom. Wij betaalden 20,50 met ons gezin. Dat is geen klacht, maar mag duidelijker in Campercontact staan. Supermarkt is 10 minuten rijden (Terneuzen)
lees meerWij hebben onze camper sinds vorige week en dit was ons eerst tripje en het is meer dan meegevallen. Prachtige plek, heerlijk rustig en heel redelijke prijs. O.w.v. laagseizoen ook heel flexibel in aankomst en vertrektijden, wat ook heel fijn was.
lees meerValweg 6
4543 PH, Zaamslag, Nederland51° 20' 36" N
peterjos@kpnmail.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons