Camping Woutrinahoeve

• Douche

Bressies

aug 2024

Mooie ruime plaatsen, heerlijk stil ‘‘s nachts alles aanwezig voor de camper. Grijs water lozen, toilet legen vers drinkwater en stroom. Toiletten en douches, douches zijn €0,50 en kunnen heel erg warm. Grote pluspunt is ook de zuivelautomaat van de dames ernaast in de stal. Verser kan je de melk, yoghurt, vla en ijskoffie niet krijgen. Hier komen we graag nog eens naar terug.

Afgelopen nacht op deze camping overnacht. Prijs is ten opzichte van andere campings goed te doen. Het is een leuke, gezellige en kleine boeren camping met mooi uitzicht over de polder. Sanitair was prima, meer dan dit hebben we niet nodig. Ook de familie is leuk en aardig en houden van een praatje. Wij komen zeker terug op deze camping!

mamakip

jul 2023

We komen hier regelmatig met de camper, na een dag op de Brouwersdam. Er is altijd wel een plek, met of zonder stroom. Eigenaren zijn aardig, relaxed en behulpzaam. Douchegebouw is basic, maar schoon. Altijd nog even leuk om ' s avonds een rondje langs de koeien te doen.

Damweg 5

3251 LB, Stellendam, Nederland

Kampeerplaatsen op boerderijcamping - gezinscamping - ook camperovernachtingen op trekkersveldje zonder stroom van 18.00/11.00 - centrum Stellendam 2.5km

25 apr t/m 1 sep