Camperplaats bij camping de Vlugtheuvel

MobiMickey

jul 2025

Netjes geboekt via de website met bijna onmiddellijke opvolging en bevestiging per mail, en nog mooi ontvangen worden verdient al wat sterren. De camperplaatsen lijken wat compact maar daarom niet ongezellig. Het sanitaire blok, afwasruimte, lozen zwart water liggen bijna naast je camperplaats. Handig! Met een gezelig dorpje en mooie omgeving is deze plek voor ons zeker een " terugkomer"

Een vriendelijke ontvangst en goede informatie over de omgeving. Wij kozen voor een comfort plek op de camping. Heerlijk ruime en rustige plek. Voorzieningen netjes en schoon. Prima omgeving voor fietstochten. Aanrader!

tonnyenjose

aug 2024

in eerste instantie waren we niet zo positief over de plekken op het asfalt maar ……. we zijn 3 nachten gebleven . Douche en toilet zijn schoon , hele goeie WIFI , op 5 minuten lopen goed restaurant en super fijn gefietst op Goeree Overflakkee. en dat allemaal voor € 19 👍 De plekken op gras op de camping zijn duurder .

Eendrachtsdijk 10

3251 AG, Stellendam, Nederland

camperplaats tussen woonhuis en camping - aankomst tot 23u - ook plaatsen op de camping [sc 41211] - in winter tijdens gesloten periode aangepaste prijs en geen sanitair - centrum Stellendam 1km

1 okt t/m 31 okt

15 mrt t/m 30 apr