Geclaimd door eigenaar
Stroom (16A)
Toilet

Hamarøyveien 5690
8276, Ulsváhke - Ulvsvåg, Noorwegen
Welkom op onze rustige en ruime camping! Zet je tent of camper op bij het water en word wakker met een adembenemend uitzicht op de Lofoten. Onze camping ligt verscholen net buiten de E6 en is een verborgen parel voor reizigers die comfort zoeken en willen genieten van de ongerepte natuur van Noorwegen. Neem je camper mee en kies een van onze royale staanplaatsen, waarvan veel direct aan de oever liggen. Schone en moderne toiletten en douches zijn vlakbij beschikbaar, wat je verblijf nog aangenamer en comfortabeler maakt. ⚡ Goed om te weten: ons elektriciteitssysteem is volledig vernieuwd, dus je kunt met een gerust hart inpluggen. Liever wat extra comfort? Verblijf dan in een van onze knusse, volledig uitgeruste bungalows of check in bij het hotel voor een meer ontspannen verblijf. Of je nu één nacht blijft of een hele week komt verkennen, je vindt hier de perfecte plek om tot rust te komen. Op het terrein vind je ook een warm en gastvrij restaurant en café, ideaal om bij te komen na een dag wandelen, vissen of het najagen van de middernachtzon. Gedurende het jaar organiseren we ook lokale evenementen – bekijk zeker even onze Facebookpagina om te zien wat er tijdens jouw verblijf te doen is. 📲 Hulp nodig of vragen? Stuur ons gerust een WhatsAppje: +47 468 37 002.
1 mrt t/m 31 okt
€ 25,00 - € 35,00