Nautesund Camping

• Lozen afvalwater

Wauw wat een ervaring! we stonden op 1 van de mooiste plekken van de camping met een prachtig en idyllisch uitzicht. grenzend en uitkijkend over de fjorden. sanitair erg prettig ingericht en schoon. met het huren van een bootje op de camping de fjorden verder kunnen bezichtigen vanaf de zee, een unieke ervaring! zelf geen vissers, maar mensen om ons heen wel en erg tevreden. ook de unieke Zanzibar op de camping mogen ervaren, klein paradijsje!

rodecamper95

jul 2025

Dit is geen camping maar een chaletpark. Er zijn 2 mooie camperplekken, de andere plekken zijn weggedrukt tussen de chalets terwijl je ook voor die plek 450 kroon betaald. Tot nu toe onze duurste maar ook minste plek in Noorwegen. Compliment voor het sanitair.

marlon88

jul 2025

Leuke camping, 2 nachten geweest. Mooi gelegen aan fjord. Je kunt er een bootje huren en vissen. Sanitair goed op orde, fijn die ruime douches en ook goed schoon.

Primær Fylkesveg 570 3

5986, Masfjorden, Noorwegen

aan fjord - beheerder spreekt naast Nederlands, Engels en Duits ook Frans en Noors - camperplaatsen met mooi uitzicht over het fjord - verhuur van boten en kano's - centrum 6km

€ 15,00 - € 25,00

(NOK 235,00)