Super parkeerplaats voor caravans en mobiel. Nieuwe parkeerplaats in Illmitz. Centraal gelegen zelfgebouwde wijnen, rustige locatie. Zonnige 'en schaduwplaatsen
Seegasse 35
7142, Illmitz, Oostenrijk€ 23,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenSuper parkeerplaats, leuk voor Illmitz, alles is aanwezig. Douchecontainer met toilet en afvoer en erg stil. Ideaal voor uitstapjes op de fiets De operator is erg aardig en de wijn is goed. We komen terug
Super aardige verhuurder, schoon en eventueel ontbijtbuffet in het pension op aanvraag,
Geweldig veld, rustige locatie, zeer mooie gastvrouw ... zou graag terugkomen 👍. ZS
Campinggedrag toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Seegasse 35
7142, Illmitz, Oostenrijk47° 45' 46" N
info@strommer-illmitz.at
€ 23,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan