4,29van 5

• september 2023

in onze ogen een hele fijne camping. Prachtig gelegen met indrukwekkende bergwanden rondom. Direct vanaf de camping vele wandelmogelijkheden. Top sanitair! (wat om dat zo te houden wel 2 uur afgesloten wordt voor schoonmaak; wel iets om ff rekening mee te houden…)

• augustus 2023

Wij stonden hier het weekend van 5 augustus. Genoeg ruime plekken. Wandelen naar Berger Alm en Dorpje met Mpreis supermarkt goed te doen. Leuke kinder wandeling naar dorpje. Goede gratis WiFi.

Bekijk alle 39 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,29van 5

• augustus 2023