Camping Nad Zalewem

• Stroom

fredje14

aug 2025

we hebben hier 3 dagen gestaan. Zeer propere camping met heel vriendelijke uitbaters. Niks is teveel. Correcte prijs, wij hebben 300 zl betaald voor 3 dagen met elektriciteit en water inbegrepen. Zeker een aanrader. Mooie buurt om te fietsen. Bedankt aan de uitbaters om te helpen met het parkeren en het lossen van het water als het wat moeilijk was.

Yvonne209

jun 2025

Wat een prachtige plek en wat een service gericht eigenaar. Geholpen bij het rechtstellen van onze camper en toen onze camper motorpech had is het door dezelfde eigenaar opgelost. Hier komen we zeker nog een keer terug.

3.Honden3

mei 2025

een heel leuke camping. we zijn hier geweest in mei en goed ontvangen geweest. heel toffe eigenaars die meehelpen om plaats te vinden voor mobilhome . ze helpen ook mee voor het plaatsen van mobilhome om horizontale niveau te krijgen. hebben eigen spieen. Marek is een leuke man. helpt ook mee met elektriciteit. goed van sanitair en breiden uit. ook dicht tegen meer en kasteel. echt aan te raden. Enige minpunt. Honden mogen niet mee op kasteel.

Nad Zalewem 27

34-441, Niedzica-Zamek, Polen

Kamperen voor tenten en campers. Heeft ook kamers, een bar, badkamer. Naast de rivier met mooi uitzicht op kasteel.

1 mei t/m 30 sep

€ 10,00 - € 15,00