Aire was vandaag leeg en gesloten. Geen indicatie waarom.
De ligging van deze CP is gunstig voor een bezoek aan het kasteel en het centrum. Wij keken uit op een kerkhof, Aldi en het kasteel. De douches zijn schoon en goed, alleen wat kort. 0,50 voor een paar minuten. Er zijn geen toiletten. Wel buiten de CP, maar deze zijn alleen tijdens de maandelijkse marktdag open! De beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam. Gedurende de zomer, vanaf april/mei zijn ze dicht . Wij vonden het hier prima!
lees meerGezien de prijs en de lokatie zeker 4 sterren waard. Beide beheerders spraken prima Engels. Alles heel duidelijk. Silves is mooi, en zeker het kasteel de moeite waard om te bezoeken, seniorenwoning.... Openbaar toilet inderdaad om de hoek, niet gebruikt, maar zag er netjes uit
Rua do Encalhe
8300, Silves, Portugal37° 11' 37" N