Parque de Campismo de Vila Real

• Douche

3.3

Csquare2

4 dagen geleden

De ligging is uitstekend. De ontvangst was heel vriendelijk en hartelijk . De voorzieningen zijn ruim voldoende in aantal , alles werkt en is schoon , ondanks dat het er allemaal wel erg gebruikt uit ziet . Verbinding met de router werkt maar helaas geen internet. De hele camping heeft eigenlijk een flinke opknapbeurt nodig om weer 4 of 5 sterren te verdienen.

u

user446494013

2 weken geleden

Wij waren hier in Maart 2026 en werden hartelijk verwelkomd. Wij beamen de vorige goede recensie want alles was wel wat ouder maar netjes. Dichtbij het centrum winkels en restaurants. Gewoon aanrader.

Ellylouman

okt 2025

voor Portugese campings is dit een prima camping. Heel vriendelijk en netjes ontvangst in Engels. Uitleg wasmachine ( groot)en koffie erg goed. Meneer liep zelfs mee naar boven. We hadden goeie vlakke plek en voor de schotel en douche heerlijk warm en alle douche koppen bij de dames hingen netjes aan de muur. Zelfs invalide wc en fohn waren aanwezig. En dat voor 19.30 euro. in Portugal zie je vaak wat stuk is niet wordt opgeruimd. 😉

Rua Doutor Manuel Cardona

5000, Vila Real, Portugal

41° 18' 13" N 7° 44' 12" W

41.30369 -7.73671

locatie in centrum van Vila Real - grasvelden gelegen tussen dennenbomen - primitieve toiletten - 2-pins stroomaansluiting - centrum 500m

1 feb t/m 15 dec