eenvoudige schaduwrijke camperplaats - aan de rivier Krki
Krška cesta
8311, Kostanjevica na Krki, Slovenië€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenFijne plek, vlakbij het oude dorpje. Jammer dat het zo dicht aan de weg ligt. Alle voorzieningen aanwezig. Vers water en elektriciteit tegen betaling met muntgeld. Vuilwater en chemisch toilet lozen ook mogelijk.
Supermooie plaats! Aan een riviertje met strandje waar je kan zwemmen. Geen toiletten, wel chemisch toilet. Je gooit euros (munten) in de automaat voor stroom en wij hebben voor 2 euro verbruikt. Er is ook een water-automaat en je kan grijs water legen. We hadden nog plek toen we aankwamen om 17.00 uur
lees meerMooie plaats om te staan maar weinig schaduw plaatsen. Een druk bezochte plek, hebben hier 3 nachten gestaan goed geslapen. Je kunt met warm weer onder de bomen zitten en in de rivier zwemmen. het dorpje ligt op een eiland en is erg stil, wel een goed toerist informatie. Goed te fietsen, een heel nieuw aangelegd fietspad naar Nova Mesta. Supermarkt op 500 meter. Met de fiets naar de grotten de moeite waard zo ook een bezoek aan de galerie
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
lees meerKrška cesta
8311, Kostanjevica na Krki, Slovenië45° 50' 57" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater