Sant Miquel

• Honden toegestaan

• Stroom

Eduardherman

mei 2025

wij wilden hier graag 1 nacht staan. dat zou volgens de receptioniste € 72,20 moeten gaan kosten. Gekke Gerrit zit niet in onze camper….t mag best wat kosten, maar dit is belachelijk!! omkeren en wegwezen!! 8 km verderop plekje gescoord voor € 24,20 op camping Vell Emporda bij Carriguella.

peterelske

sep 2024

aan de werd telefoon gezet 47 euro twee nachten , we hebben 68 euro betaald. moesten grote camerplaats nemen. onder de bomen was te krap voor 7 meter. stonden aan de wc en douche pff ook erg verouderd zie foto s alles word nat geen kapstok. wel warm water. afwas kranen werken niet. zwembad netjes.de zee 5 min lopen. dorpje er is niets geen winkel in de buurt. op kamping wel maar alles duur..brood wel vers afgebakken. wel vriendelijk personeel

Darling

mei 2024

Camping is open hoor! We werden hartelijk ontvangen en de receptioniste wist nog dat ik gisteren gebeld had. Dat vind ik attent. De trein dendert hier idd voorbij! En geeft ook nog een geluidssignaal. (ik vind het gaaf!) We zijn net aangekomen (15.00 uur) de camping ziet er keurig uit! Yellow camping en kost €28,00 incl. Strand dichtbij en met de camper sta je onder de dennenbomen. Zie foto

Carrer Sant Miquel

Colera, Spanje

zwembad - restaurant - take away service - dive centre - plekken onder grote dennenbomen - standaard plekken smal en diep (45m) - grote plekken breder (90m) - enkele plekken geschikt voor grote campers - stenenstrand en boulevard 500m - centrum 800m

19 mei t/m 25 jun

10 jul t/m 16 jul

17 jul t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!