Camping Santa Tecla

• Lozen afvalwater

• Stroom

Jubilada

nov 2024

Wat een vriendelijke, behulpzame mensen. We hadden probleem met de auto en alles werd gedaan om ons te helpen, super! Sanitair ruim voldoende, lekker hete douche. Ruime opstelplaats aan mooi natuurgebied. €26,= p.n.2pers incl elec.

Jan210784

aug 2024

Wij hebben hier een nacht gestaan. De camping is overvol maar je mocht daar wel ergens staan met de mededeling dat er ergens nog plek was. De menigte is extreem luid en de plaats is erg chaotisch. De wasplaatsen zijn tot nu toe redelijk schoon. De douches hebben geen planken om handdoeken of kleding op te leggen - je moest je midden in de wasruimte omkleden. V+E alles is beschikbaar, maar we komen niet terug

AlbertoRdam

jun 2024

Al diverse jaren hier geweest. Sinds vorig jaar nieuwe eigenaar en grote vooruitgang! Mooie ruime plaatsen, zeer schone sanitaire voorzieningen (zeer vele zelfs! Je hoeft nooit te wachten!) en electrisch oplaadpunt en wasplaats voor de camper. Zeer vriendelijk personeel, erg behulpzaam. En dat op een schitterende plek in een vogel-natuurgebied aan de rivier de Mino met uitzicht op Portugal en achter uitzicht op de berg Santa Tecla. Super plek!

Rua Desembocadura do Miño

A Guarda, Spanje

41° 53' 55" N 8° 50' 49" W

41.89871 -8.84693

rustige camping met grote plaatsen - gebruik GPS-coordinaten - nieuwe voorzieningen - centrum 3km

16 sep t/m 31 dec

15 jun t/m 30 jun

1 jan t/m 14 jun

Toon alle tijden en prijzen