Residencia Vacacional Xativa

• Stroom

• Douche

Vanessa100

feb 2026

Het is niet echt een plek voor campers en €30 per nacht lijkt me duur voor wat je krijgt.

PedroFreerk

sep 2025

Prima locatie, ingang vanaf beneden inderdaad erg stijl voor grotere campers. ingang vanaf boven (cami de sant Antoni) Prima, 3 plaatsen voor grotere campers (tot 7,5 meter) voor kleinere meer keus. Bar op de camping en er kan ‘s avonds gegeten worden Leuke plaats met mooie gebouwen en een prachtig Kasteel boven de stad. Zwembad zonder water, Sanitair basic maar schoon en bruikbaar. Zeer vriendelijk Spaans sprekende Staf. Monica zeer behulpzaam.

popje

mei 2025

we zijn hier 2 dagen geweest. bezoek aan de stad is prima vanaf hier. veel vaste plekken, maar voor passanten een aantal plekken. wel erg krap en stijle toegang. Alles een beetje gedateerd, maar wel schoon. €25 per nacht met elektra is wel veel geld. Zeker omdat het nu al best warm is en dat het zwembad al 2 jaar niet meer operationeel is. daar hebben we deze plek wel op geselecteerd. Beetje jammer.

Contra Genovas

46800, Xàtiva, Spanje

38° 59' 25" N 0° 30' 12" W

38.990393 -0.50322631

Camping met vooral vaste plaatsen en enkele camperplaatsen - gebruik GPS-coordinaten - centrum 1,5km

1 aug t/m 31 aug

1 jan t/m 31 jul