Cervera de Meastre

• Stroom

4.3

Arnold_M

2 weken geleden

Prachtige plek met alle voorzieningen (elektriciteit inderdaad met muntjes 3€). Veel wandel- en fietsmogelijkheden en een heel schattig klein bakkerswinkeltje waar je behalve heerlijk in houtgestookte oven gebakken brood en lekkernijen ook de muntjes voor elektriciteit kunt kopen. Er is een mini supermarkt maar daar zijn we niet geweest dus kan ik geen informatie over geven. Als we weer in de buurt zijn komen we hier zeker terug.

CamperWolff

feb 2025

De 5 plaatsen zijn helemaal perfect waterpas, helaas maar voor 4 campers stroom via muntjes af te halen bij de plaatselijke bakker of kruidenier (geen 2€ maar 3€ voor 3KW) mooi uitzicht en je kunt er gratis tennissen en padellen! (op 1 min lopen) Water is gratis en je kunt je grijs water lozen en je toilet legen!

Bert-en-Sylvia.

jan 2025

een fijne en veilige camperparkeerplaats, een goed werkende service station, voor elektra een munt afhalen bij de bakker op 600 mtr, magnifiek en uitdagende omgeving om te wandelen en te biken, ivm hoogte verschillen. er is een bakker supermarkt en apotheek op loop afstand. sport facilliteiten zwembad en tennis baan zijn vrij om te gebruiken bij goed weer. prachtige vergezichten vanaf de kasteel ruine.

Carrer Calvari 28

12578, Cervera del Maestre, Spanje

Aan de rand van het dorp - centrum 150m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!