@Guus-B
- 1996
- Chausson 630 Titanium Premium
- 2022
- Ford
Vriendelijke camping. Grootste gedeelte van de camping is wel bestemd voor verhuur van de geplaatste stacaravans. Wel smalle paden en kleine plekjes. Moest € 24,40 afrekenen voor camper met 1 personen incl. stroom. Voor het soort camping met zwembaden en animatie best redelijk. Wij hadden wel de "pech" dat er op de ernaast gelegen sportvelden een feestje was met live muziek tot 24.00 uur.
Fantastische camperplaats. Ruime plekken en alles wat een camperaar nodig heeft. Mooie en rustige omgeving. Absoluut de moeite waard om als je in de omgeving bent 1 of meerdere dagen/ nachten te verblijven. Golfbaan de Peelse op 10 minuten afstand.
Super fijne en mooie stille camping met fantastische en gastvrije eigenaren. Leuke plekken en goed onderhouden. Helaas was het slecht weer en hebben wij de camping eerder verlaten dan gepland. Maar zeker de moeite waard om te bezoeken als je rust en een leuke camping zoekt.
prima, mooie en nog nieuwe camping. mooi en schoon sanitair, ruime plekken, broodjesservice en vriendelijke mensen. inderdaad meer waard dan alleen een camping om door te trekken naar het zuiden.
Super mooie camperplaats direct aan de rivier de Vecht. Ruime plekken met water, stroom en WiFi. Sanitair zo fraai en schoon dat je het thuis zou willen hebben. Zowel de toiletten als douches. En ook nog eens vriendelijk ontvangst. Wat wil een camperaar nog meer?
Mooie nieuwe camperplaats! Plaats met mooie indeling.
Prima plek bij de golfbaan met stroom en toilet (met code). Wij hebben overdag gegolfd op de baan en konden douchen in het clubgebouw. Na sluitingstijd niemand aanwezig.
Prima locatie met veel ruimte. Vriendelijke ontvangst en nu met goede verharde plaatsen. Ook nog eens goede WiFi en satelliet ontvangst.