@Jos-en-Lenie
- 2003
Het was een geweldige ervaring! hele gastvrije mensen Bart en Isabel. We hebben samen met de andere campergasten echt genoten, veel gelachen en gezongen.... Isabel, Isabel .....🎸🎶🎵🍻🥂we komen zeker nog eens terug!
Prachtige camperplaats met mooie ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst en gratis kopje koffie of thee in de gemeenschappelijke ruimte met ook boeken en spellen. mooi fietsen en ook een leuke wandeling langs het water naar het centrum van Harmelen. Koetom helemaal top!!!
Helemaal top! alle luxe voorzieningen aanwezig en mooie ligging aan het kanaal met veel fanatieke roeiers. s morgens een kopje koffie bij de visvijver of de Gulle Brabander. Veel fietsmogelijkheden! We komen zeker nog eens terug!
prima plek! vriendelijke gastvrouw ook Engels sprekend. Keurig net en nieuw sanitair. Alle voorzieningen aanwezig. Hier komen we zeker nog eens terug. Het huisnummer 3 moet zijn 2A (hebben ze doorgegeven maar kan 2 maanden duren).
Een prima camperplek met alle voorzieningen! Heerlijke fietsomgeving met mooie dorpjes. we komen zeker nog eens terug. TOP!!!
perfecte plaats ! alles goed geregeld en mooi fietsen en wandelen en koffie drinken 't Goed Geluk!
Mooie rustige plek met klein prachtig dorpje. ook heel mooi vrijliggend fietspad langs de rivier naar montelimar (eerst naar beneden fietsen voorbij manege en over de grote rivier en dan links fietspad op (zie fietsbord).
heerlijke rustige camperplaats met lekker eten in restaurant. Ook diverse wandelroutes naar het dorpje en dan iets drinken bij Can Thomas! voorbij restaurant linksaf korte wandeling 1 km. Op de weg rechts dan rechts zandpad prachtige bergwandeling (gele pijlen) van 4km en indien eindje verder linksaf vlakke wandeling van 2,5 km naar dorpje.
Een heerlijk plekje bij een supergastvrije eigenaar die zelf ook een camper heeft. Perfecte warme douche en toilet! De camperplaats ligt heerlijk rustig in het buitengebied met volop fietsmogelijkheden o.a. langs de Dender. Ook kun je wandelen rond het meer van Rotselaer en daar kun je ook heerlijk een hapje eten. Kortom een aanrader die de prijs waard is!
Een prima plek voor als je op doorreis bent. Als je voorbij de CP loopt (200m) dan kun je meteen links een mooi natuurgebied in met allerlei gemarkeerde wandel en MTB routes. Wij hebben blauwe wandeling nr 2 gelopen. Prachtige boswandeling die eindigt in het stadje waar je diverse terrasje hebt om iets te eten of te drinken. Ook is er een mooie kathedraal te zien.
Sitecode: 91991
Uitstekende camperplaats met gastvrije ontvangst door Monique met verse eitjes en eigengemaakte jam. Vier dagen heerlijk op rustige plek in de zon gestaan. Ook genoten van pas geboren veulentje. Een dagje naar Woudrichem en met het pontje naar slot Loevestein was ook de moeite waard! We komen zeker nog eens terug.
Prima kleinschalige camperplaats met hele vriendelijke eigenaren Jan Marius en Lutske. Je kunt zelf een plekje kiezen. Ook de voorzieningen zijn top. Hopelijk kan het theehuis ook weer snel open.
We hebben heerlijk "wild" gekampeerd op het grote veld de Reebok. Zonder voorzieningen maar dat is met een camper geen probleem. Middenin de bossen met vele vogelmuziek incl onze drummer "de specht". Behulpzame eigenaresse Emma. Kortom een aanrader voor degene die graag midden in de vrije natuur staat. PS wij kwamen in het donker en dan is de Reebok moeilijk te vinden dus kom vóór de zon ondergaat.
Een perfecte camperplaats met goede voorzieningen waaronder goede wifi en prima sanitaire voorzieningen, informatiemateriaal, boekenuitleen etc. Hele vriendelijke eigenaren. Ook mooie wandelmogelijkheden direct vanuit de CP. We komen hier zeker nog eens terug!
Deze camperplaats is niet het gehele jaar open zoals helaas onjuist op campercontact staat vermeld. Volgens mij opent deze pas vanaf 1 april.
prachtige camperplaats met hele enthousiaste eigenaren! Op loopafstand van het centrum en als je nog iets verder loopt kom je in een mooi bos-en heidegebied. Ook de bus als "centrale ruimte" met folders ed ziet er gezellig uit. Manon vertelde dat ze zich mede hebben laten inspireren door te gaan kijken bij de mooie camperplaats De Spekdonken in Vessem welke wij toevallig ook goed kennen!
Sitecode: 92079
Hele mooie rustige camperplaats met vriendelijke eigenaars. Ook een schitterende wandel -en fietsomgeving! Een echte aanrader dus!
Mooie nieuwe CP met zeer vriendelijke eigenaar. Ze doen super hun best om het iedereen naar de zin te maken. Tegenover de CP mooi wandelbos en je kunt er ook mooi fietsen. Ze zijn zelf camperaars dus weten precies wat de camperaar nodig heeft! Tijdens Corona geldt er een gereduceerd tarief van € 15 all-in omdat het sanitaire gebouwtje is gesloten.
Perfecte camperplaats. Voorzieningen toppie en mooie wandeling door het bos naar horecagelegenheden in Overloon. Vriendelijke eigenaren Sjaak en Ans. We waren hier 9 jaar geleden voor het eerst en komen zeker nog eens terug!
Een geweldige plek om een paar dagen te genieten van het vrije uitzicht. Heerlijke wandel-en fietsomgeving. Gastvrij ontvangst door Marie-José en we kregen ook nog een leuke en leerzame rondleiding van haar in hun moderne koeienstal. Ook prima sanitair en € 1,50 korting per overnachting voor NKC-leden.
Mooie camperplaats met mogelijkheid om te kiezen voor lowbudget plaats of speciale camperplaats op de camping. Je kunt meteen vanuit de cc prachtig fietsen en wandelen in natuurgebied! Hele vriendelijke ontvangst van de beheerder (incl. diverse folders van de omgeving ).
prima plaats midden in de natuur incl stroom. Mooie wandel- en fietsmogelijkheden .
Een prima CP, met zwembad en grote speeltuin in de buurt. Ook fijn om te wandelen en te fietsen en actieve beheerder.
mooie locatie dichtbij het centrum en kregen ook nog een rondleiding van de vriendelijke beheerder!