@Nemiss
Bleef een nacht. Het is rustig en heeft elektriciteit. De eigenaren waren vriendelijk Volg de borden naar de poort.
Zeer kleine weg omhoog naar de camping. Toen we daar aankwamen was het gesloten. Zou niet zijn gebleven omdat het op gras ligt en het er erg nat uitzag. Het was echter februari, dus het zou leuk kunnen zijn in de zomer.
Sitecode: 21950
Lovely Place verbleef een nacht op de terugweg naar de veerboot. 8 meter maximaal. Het is erg krap als je op deze lengte. 8 andere campers hier toen we verbleven. Let op de bolder aan de linkerkant als je binnenkomt. Wifi een beetje wisselvallig. Winkel dichtbij en dierenartsen verderop.
Verbleef hier drie nachten op weg naar Spanje en ook een nacht op de terugweg. Leuke plek met elektra inbegrepen. Geen gebruik gemaakt van de douches. Toilet was schoon. Leuke wandeling naar het dorp waar een kleine supermarkt is. Het lijkt erop dat een paar campers permanent zijn, aangezien ze er beide keren waren.
Leuke plaats. Maar om 04.30 uur 's ochtends kwam de vuilniswagen aan. Zeer luidruchtig. Dan nog een om 17.00 uur. Geen water of elektriciteit, ook niets in het kleine dorp. Bleef een nacht.
Perfect voor reis terug naar de veerboot. Zoals iedereen heeft gezegd