@camperkra
Voor deze camping gekozen vanwege de ligging t.o.v. Bologna. Met de bus makkelijk en snel te bereiken. Maar daar is alles mee gezegd... Bij aankomst duurt het een eeuwigheid voordat je bent ingecheckt. Er zat een dame en heer aan de balie maar alleen de heer hielp de mensen. De rij stond helemaal tot aan de slagboom buiten. Hierdoor veel tijd verloren die we ook in Bologna hadden kunnen besteden. Sanitair is vies. Deze camping is veel te duur!
Hele fijne CP. Alle voorzieningen aanwezig die je nodig hebt. Sanitair is wat basic maar schoon. prima dus. De betaling gaat als bij een parkeerplaats. Ticket pakken en bij uitrijden betalen. Douches zijn gratis dus geen euro munten nodig.Je kunt zelf je plekje uitzoeken. En een prachtig uitzicht!
Fijne camping in een mooie omgeving. Genoeg te doen in de buurt voor wandelaars en fietsers. Een mooi ski gebied in de winter. Genoeg sanitair. Is ruim en schoon. Receptie en bar is niet de hele dag open dus dat is wel iets waar je rekening mee moet houden.
Wat een mooie verzorgde camping. Geweldig uitzicht. Wij werden hartelijk ontvangen met een lekker kopje espresso. Er is een broodjes service aanwezig en je kunt evt een pizza bestellen. Mooi en schoon sanitair. Er zijn verschillende wandelingen die je kunt maken in de omgeving. Al met al een aanrader!
Hele fijne camper plaats. super schoon en alles aanwezig wat je nodig hebt voor een tussenstop. Voor een mooie prijs. Wel op tijd aanwezig zijn, want is snel vol.