@lobbus
- 2010
zijn hier 2 nachten geweest van 11 tot 13 april. prima camperplaats met een goed en netjes onderhouden toiletgebouw
wij reizen 12 jaar door Nederland en de rest van Europa en vragen op camping’s naar een minder validen toilet/douch om dat een van ons minder valide is. geven daar nooit een review over maar voor deze camping in Wales maak ik een uitzondering. De disabled toilet is perfect. Zo’n toilet ruimte zijn we in heel Europa en Nederland nog nooit tegen gekomen. meer dan 5 sterren kan niet maar 10 zijn verdient.
Gerda en Anton hebben hier 3 dagen gestaan. prima camperplaats met alle voorzieningen die je nodig hebt. de eigenaar is vriendelijk en behulpzaam.
Anton & Gerda sluiten zich helemaal aan bij de de andere reviews, valt niets aan toe te voegen. Alleen jammer dat er steeds meer vaste plaatsen bij komen. wel logisch bij zo’n mooie camperplaats
Geweldige plek. Alleen water en als de vissers bezig zijn is hun toilet gebouwtje open. Bar, café en restaurant op loop afstand. In murtosa bakker en minimarcado
1 tot 3 september gestaan. Prima camperplaats maar helaas geen enkele voorziening. Wel restaurant naast camperplaats. Wij hadden prachtig maar kan me goed voorstellen dat bij slecht weer de camperplek modderig is.
Van maandag 19 augustus tot 1 september. Prima camping om Monschau te bezoeken en (een deel) van de vennbahnroute te fietsen. Rustige camping en bij de receptie en het restaurant gratis WiFi.