Caemawr Caravan and Camping Site

• Stroom

adhi

aug 2025

Wij stonden hier 2 dagen. vriendelijke ontvangst door eigenaresse. Prima terrein , wij stonden onderaan. Nieuw sanitair gebouwtje. Mooi uitzicht. De National cycle route 47 loopt onder langs, zeker 20 km vlak ondermeer langs zee. Let op aanrijroute vanuit Llanelli is vele malen makkelijker.

Fam-Koops

jun 2024

De weg naar de camping is smal, maar dat hebben we vaker mee gemaakt. De camping ligt voorbij de boerderij. Er is een nieuw gebouwtje met 2 toilets, 2 douches en een invaliden toilet/douche op het veld gebouwd. We betaalden 24 pond zonder elektra voor camper met 2 personen. Veel ruimte en een mooi uitzicht.

RS71

aug 2022

Een nacht op deze camping was prettig. warme douch, maar een flinke tocht naar beneden lopen.Op het veld is geen douche gelegenheid, wel een toilet, water bij de plek en electra. met z’n drieën betaalden we £23,- de weg er naartoe kan smal zijn, afhankelijk van welke kant je komt.

Lon Y Dderwen

SA15, Llanelli, Verenigd Koninkrijk

51° 41' 53" N 4° 9' 26" W

51.69804 -4.1571

kleine, rustige camping met zicht op zee - ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietsroutes - dichtbij de Keltische Trail cycleway - centrum 2km

€ 25,00 - € 35,00

(£ 24,00)