Geclaimd door eigenaar
3.7

Locatie host
In het prachtige Orsa kunt u het hele jaar door vakantie vieren! We hebben hier voor ieder wat wils, of het nu zonnig of regenachtig is, met ons brede aanbod aan activiteiten, restaurants, campings, hutten en hostels. Hier vindt u ook het populaire Yessiland – de perfecte indooractiviteit voor het hele gezin! Yessiland nodigt uit tot spelen, kattenkwaad en avontuur in een fantasierijke omgeving die de harten van alle kinderen sneller doet kloppen. En als u op zoek bent naar nóg meer avontuur, ligt Leksand Sommarland op slechts een uurtje rijden. Hier kan het hele gezin genieten van een belevenispark met een waterpark, carrousels, motor- en actieattracties.
Lees verder

(SEK 285,00)
24 jun t/m 6 jul
€ 25,00 - € 35,00
(SEK 285,00)
Toon alle tijden en prijzen