Alsterbro camping

• Lozen afvalwater

CamperWolff

mei 2025

Wat een heerlijke camping, we stonden vooraan en hadden een schitterend uitzicht over het meer en zonsondergang. We hebben gelijk maar een nacht bijgeboekt! Je hebt hier echt alle voorzieningen bij de prijs van 250SEK inbegrepen. Ruime toilet en douches, goeie straal water en lekker heet, wat wil je nog meer!

Dezandjes

mei 2025

wat een geweldige plaats aan het water. wij waren hier op 12 mei. vriendelijke eigenaar Markus. wij betaalde 250 Zweedse kronen cash. alles aanwezig. wij komen zeker terug.

Joar1968

jul 2024

NOK 275 per dag👌 Zeer mooie en rustige plek, leuk om te wandelen. Oh wat een geweldige gastheer, erg servicegericht👍 Wij dachten 1 dag, het werden 3 dagen. Het is iets dat we zelden of nooit hebben gedaan, maar dankzij de gastheer en de ruimte zijn we langer gebleven. De prijs is inclusief wasmachine, douche en toilet, het is goedkoop. De toiletten en douches zijn ook schoon. Wij komen zeker terug!

Idrottsvägen 4

380 44, Nybro kommun, Zweden

Sitecode: 81953

aan meer met strandje - inchecken per sms en je krijgt de code voor het sanitair - geld in een enveloppe - centrum 1km

15 aug t/m 30 sep

(SEK 220,00)