Lapland Adventures

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Welkom bij Dragnäs, een uniek vakantieparadijs in Zweeds Lapland. Ervaar onze vredige boerderij met twee traditionele accommodaties en dompel jezelf onder in een echt Laplands avontuur !

Lees verder

• Lozen afvalwater

• Stroom

peterk1957

sep 2025

afgelopen winter op weg naar de poolcirkel op de oprit mogen staan. De camping was ivm sneeuw geen optie, maar wat een behulpzame eigenaar! Alles geregeld dat we heerlijk op de oprit hebben geslapen èn ideaal voor de honden die hun poten konden strekken in het omheinde gebied. Nu weer op weg voor een overnachting of 2 vanuit Noorwegen .

WoKaTiNA

aug 2025

Geweldige plek. Rust en ruimte, sledehonden, pony's, kippen. Wat een fantastische gastheer en gastvrouw. Basti neemt uitgebreid de tijd om je alles te vertellen wat er te zien en te doen is. Er is een enorme ren voor je hond. En het hoogtepunt: Basti heeft de buitensauna voor ons opgewarmd. Een droom, we komen zeker terug.

Rustige plek, vriendelijke eigenaren. Elektriciteit mogelijk met verlengsnoer van eigenaar. Diverse dieren ( kippen, pony’s en honden - de honden waren wel hoorbaar aanwezig. )

Dragnas 3

930 55, Norsjö kommun, Zweden

65.13864552 19.51441992

Locatie host

Lees verder

Kampeerplaatsen op boerderij, afgelegen gelegen en omgeven door verschillende meren - activiteiten Alaskan Huskys -MiniShettys - Jörn 32km

€ 15,00 - € 25,00

(SEK 180,00)