Camping Kyst Camping Bogense

• Wasmachine

• Vuilnisbak

h.mensinga

mei 2025

heerlijke camping in het voor en na seizoen. alles perfect en schoon. Groot pluspunt je loopt zo het gezellig stadje en de haven in.

vanbob

jul 2024

Geweldige camping met een unieke mogelijkheid om direct aan zee te staan als je op de eerste rij zit! Wij betaalden in het hoogseizoen bijna €70/nacht voor 2 volwassenen, 1 kind en 1 hond. Maar de prijs was het waard, niet atypisch voor Denemarken, maar met een goed aanbod. Geweldige speeltuin, geweldige locatie op loopafstand van de jachthaven en de stad en alles is altijd schoon.

Quaks

jul 2024

Een zeer mooi gelegen camping met grasvelden en zeer goede, moderne sanitair- en serviceruimtes. Wij stonden met onze camper met direct zicht op het meer. Prijs op hoog niveau (het was ook hoogseizoen) maar stroom, douches etc. alles inbegrepen. Gemakkelijk op loopafstand van de haven. Vriendelijk welkom. We voelden ons daar op ons gemak en kunnen de plaats aanbevelen.

Østre Havnevej 1

5400, Bogense, Denemarken

Strandcamping aan de kust - speeltuin - goede voorzieningen qua sanitair - familiedouche beschikbaar - centrum 1.5km

2 apr t/m 5 okt

DKK 325,00