Heisterberger Weiher

2.5

• Stroom

womocb29

jul 2025

Er is hier de afgelopen jaren veel ten goede veranderd. Hoewel de premiumplaatsen die naam niet verdienen. De verdeling van het gras- en grindgedeelte is waarschijnlijk door een leennemer gedaan. Water is niet op elke plaats nodig. Een kraan is slechts een paar meter verderop beschikbaar. De prijzen zijn te hoog, dus er is geen stimulering voor het toerisme. De gemeente is hier zeker ook bij betrokken.

KittyRob

jul 2022

Drukke grote camping aan een meer. Met een bistro en een bar. Sta je bij het meer heb je mooi uitzicht, maar wij stonden op het tweede veld helemaal achterin! Eind lopen! Één sanitair gebouw, douche 1 euro (munt). Ook eind lopen! Hondjes mogen in het meer, maar eind verderop. Voor de hondjes (twee kleintjes) betaalde wij 10 euro per nacht! Wij 30,50 euro per nacht. Te duur voor een plaats helemaal weggestopt achterin.

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Am Weiher 3

35759, Heisterberg, Duitsland

aan het meer - familievriendelijk - inclusief Aqua Fun Parks - beach bistro - genoemde prijs is voor een standaard plaats - centrum 3,5km

1 apr t/m 31 okt