Aire de Camping-Car

• Voorzieningen passanten

• Honden toegestaan

Marco1

jan 2026

Fijn plekje bij het voetbalveld. Werd in de avond 6 euro gehaald door gemeenteambtenaar. Er is een vontainer bij de voetbal en water inname op de cp. ook de mogelijkheid om grijs en zwart water te lossen. Rustige en veilige nacht. Er kwamen op de vrijdagavond 4 mensen trainen. Net achter de goals gehangen.

Theo-Taekema

dec 2025

afgelopen nacht stonden wij er alleen. heerlijk geslapen. water was afgesloten en het vroor. ‘s morgens kwam beheerder en zijn eerste vraag was of wij water moesten hebben. dat was zo,en hij is de hoofdkraan gaan ontsluiten. maar water was bevroren. hij op,weg maar huis om heet water en doeken te halen. na half uurtje had hij de kranen aan het lopen en hielp hij mij met water tanken. geweldig wat een service waar vind je dat nu nog.

Prima plek om te overnachten op doorreis, we hadden geluk er was namelijk s'avonds een vuurwerkshow. Minpuntje is dat je er geen afval kwijt kan.

Impasse des Lys

01960, Bourg-en-Bresse, Frankrijk

rustige plaats bij het sportstadion - geld wordt 's avonds opgehaald - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Claim deze locatie