Camping Le Pré de Charlet

• Stroom

• Douche

EuterpeNL

jun 2025

Prachtig gelegen camping, met mooie grote plekken. Vlakbij stadje met veel eetgelegenheden, wat makkelijk bereikbaar is op de gewone fiets. Aan de D996 net buiten het dorp een Carrefour Express. Beheerder is super vriendelijk en gastvrij. Voorzieningen zijn zeer goed op orde.

Fijne camping met alle voorzieningen. Wij betaalden €17,- voor camper en 2 personen incl. elektriciteit. 14 min. lopen naar gezellig Meyrieus. Er zijn 2 kleine supermarkten. Reis vanaf Alès was wel spannend met onze buscamper van 6,40mtr. (kleine schade van een te nauw stenen bruggetje). Brood service aanwezig bij de hele aardige campingbaas. Was heel rustig toen we arriveerden maar liep goed vol met hemelvaart. Maar toch prima te doen.

Safari65

jun 2024

Hele leuke camping op loopafstand van Meyrueis. Vriendelijke campingbaas. prachtig uitzicht op rotswand, waar boven eind van de middag vale gieren rondcirkelen. Sanitair eenvoudig, maar wel hete douche. Minder geschikt voor grote campers. wij bleven 3 nachten en betaalden 17 euro incl elektra per nacht.

Pré d'Ayres 637

48150, Florac, Frankrijk

Camping ligt aan de oever van de Jonte aan de voet van de Causse Méjean - nabij Causses Noir, Méjean en het Mont-Aigoual- massief - centrum Meyrueis: 900m.

25 apr t/m 4 jul

23 aug t/m 27 sep

5 jul t/m 1 aug

Toon alle tijden en prijzen