Kleinschalige minicamping in het buitengebied - aankomst na 14u en vertrek voor 12u - gevarieerde natuurgebieden - knooppuntenroutes over kerkenpaden - beek met verhard pad op wandelafstand - Groenlo 1.5km - centrum 2km
7156 SK, Beltrum, Nederland€ 20,50 • 29 apr. t/m 23 mei
€ 22,50 • 24 mei t/m 8 jun.
€ 20,50 • 9 jun. t/m 30 jun.
€ 22,50 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 20,50 • 1 sep. t/m 18 sep.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenKnusse goed onderhouden camping. Sanitair uit de kunst. Wel een hoop briefjes met regels (in hoofdletters en met een hoop uitroeptekens, vonden wij erg storend) en bezoek waarvoor betaald moet worden is wel beetje achterhaald
Ontspannen sfeer camping indeling is gezellig. Sanitair werkelijk fantastisch, mooie rustige omgeving. Mooie fiets en wandeltochten nabij. Leuke "doe maar gewoon" camping. Gastheer maakt praatje met alles gasten en is behulpzaam werden ontvangen door evenzo gastvrije gastvrouw die ons verblijde met een mandje eieren door de " hippe kip" zelf gelegd. 🐓 Wij zeggen doen !!!
lees meerKleinschalige camping. Vriendelijke ontvangst met 2 eitjes. Goede sanitaire voorzieningen en heerlijk rustig. Voor herhaling vatbaar.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
7156 SK, Beltrum, Nederland52° 2' 19" N
dehippekip@live.nl
€ 20,50 • 29 apr. t/m 23 mei
€ 22,50 • 24 mei t/m 8 jun.
€ 20,50 • 9 jun. t/m 30 jun.
€ 22,50 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 20,50 • 1 sep. t/m 18 sep.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenWasmachine