Camping Hoeve De Bonte Kraai

• Stroom

Afgelopen weekend (13 September)2 nachten gestaan maar 3 nachten geboekt. Door het slechte weer wilde we eerder naar huis gaan. Er vanuit gaan dat we dan die 3e nacht niet betalen maar dat moest wel. De eigenaresse zei: terug betalen doen we niet " jullie willen naar huis" En de gratis consumptie die we mochten drinken op het terras moesten we ook betalen. Heel jammer en niet klantvriendelijk. Wij komen niet meer terug.

Krewilcamper

apr 2025

Mooie verzorgde mini Camping.Met mooie grote plaatsen,en heel schoon sanitair. Wifi is goed. Nu met pasen kreeg iedereen een paas ontbijt aangeboden aan caravan of camper. Mooie fietsroutes in de omgeving. Top camping

Leuke camping, ruime plekken met te grote stukken zonder gras met camper niet handig, maar het was wel goed droog, schoon sanitair, leuk terras om te zitten. Omgeving goed om te fietsen, of wandelen, de Biesbosch, als je die goed wilt rondrijden met de fiets hou rekening met circa 65km uit en thuis, kan ingekort worden, bijvoorbeeld heen via de Biesbosch en Werkendam en terug via Nieuwendijk, ca.42km. Leuk voor een paar dagen te verblijven.

Luiten Ambachtstraat 21

4944 AS, Raamsdonk, Nederland