Parking De Galgenwaard

• Stroom

• Vuilnisbak

kleindientje

mei 2025

wij betaalden €15,- per nacht excl. toeristenbelasting. Chemisch toilet mag men niet lozen, maar men kan gebruik maken van een toilet dat netjes was. Wij vinden het een schitterende plek, konden naast onze camper vissen, en er is het nodige te zien met alle bootjes die te water worden gelaten. Voor ons voor herhaling vatbaar. alles werkt via de aan/uit app maar evt is ook de beheerder berijdt om een handje te helpen.

KarMar-Morr

mei 2025

Een heerlijk plekje aan de Linge. Aanmelden via de aan&uit app. Heerlijk aan het water bootjes kijken. ! !vergeet je ook niet weer af te melden , we waren het bijna vergeten en dan loopt de rekening door. we betaalde € 17,90 inclusief toeristen belasting voor 1 nacht 2 pers. Met de fiets naar Leerdam. idd geen voorzieningen maar voor ons het bedrag waard voor dit heerlijk plekje. Niet geschikt voor grote campers.

DeGenieters

apr 2025

Schuine plekken met enkel wc . veel te duur voor hetgeen ze bieden 22 euro incl stroom . Slechts drie plekjes.

Lingedijk 8

4163 LK, Oosterwijk, Nederland

locatie aan de Linge - plaats bij de kiosk/wachthuisje - via pontje 200m naar Heukelum[vaarschema zie www.uiterwaarde.nl] - - glasmuseum 500m - in winter sanitair gesloten - Leerdam 2km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!