locatie aan de Linge - plaats bij de kiosk/wachthuisje - supermarkt, via pontje 200m naar Heukelum[vaarschema zie www.uiterwaarde.nl] - restaurant 300m - glasmuseum 500m - in winter sanitair gesloten -Leerdam 2km
Lingedijk 8
4163 LK, Oosterwijk, Nederland€ 12,50 • 1 apr. t/m 1 okt.
Kortingskaartenkeurig plekje direct aan de linge. keurig ontvangen , ongecompliceerd, uitstekende fietslandschap, direct naast pontje naar heukelom
In tegenstelling tot die ene vervelende review willen wij all lof aan mevrouw van de Galgenwaard toekennen ! Wij zijn zeer vriendelijk en gastvrij door haar ontvangen. Als camperaar heb je je als gast te gedragen en dat wordt wel ns vergeten... Bedankt voor het fijne verblijf vorig weekend van vrijdag en zaterdag.
lees meerMooie plek aan het water alleen de communicatie tussen de schipper van de pont en de mevrouw van de jachthaven is slecht. Daardoor ontstaat er miscommunicatie over de camperplekken. De havenmeesters hanteert een bepaalde vriendjespolitiek waardoor anderen moeten wijken. Daardoor ontstaan wrijvingen. Toiletten worden niet dagelijks schoongemaakt.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
lees meerLingedijk 8
4163 LK, Oosterwijk, Nederland51° 52' 32" N
€ 12,50 • 1 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater