Erg leuke plek aan de Linge. Dit was goed te combineren met varende familieleden. Kortom een paar mooie dagen met de familie. Alleen jammer dat er geen douche is
leuke plaats direct aan de Linge, cp is een parkeerterrein waar 3 plaatsen zijn voor campers. als je bij mooi weer in het drukke seizoen de cp af wil dan rekening houden met de drukte van de auto’s met botentrailers, vooral smorgens is er N lange rij en kom je moeilijker met je camper van het terrein af
lees meermooi plek voor de hond en mijn man die van vissen houd. Je kan met het pontje over en daar van dan een mooie natuur retouren lopen. De camper medewerker is zeer vriendelijk en wc wordt netjes iedere dag schoon gemaakt.
Lingedijk 8
4163 LK, Oosterwijk, Nederland51° 52' 32" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons