3,97van 5
  • augustus 2023

Erg leuke plek aan de Linge. Dit was goed te combineren met varende familieleden. Kortom een paar mooie dagen met de familie. Alleen jammer dat er geen douche is

• juni 2023

• september 2022

mooi plek voor de hond en mijn man die van vissen houd. Je kan met het pontje over en daar van dan een mooie natuur retouren lopen. De camper medewerker is zeer vriendelijk en wc wordt netjes iedere dag schoon gemaakt.

ilmavd

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 61 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,97van 5
  • augustus 2023

• juni 2023

• september 2022

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

• Lingedijk 8

4163 LK, Oosterwijk, Nederland

51° 52' 32" N

• +31613083802

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Parking De Galgenwaard