SVR camping - kampeerplaatsen gelegen in Zeeuws Vlaanderen - ook 17 speciale camperplaatsen - uitzicht over de polder - Natuurgebied het Zwin - centrum/winkels 4 km
Praatvlietweg 1
4524 KR, Sluis, Nederland€ 21,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie
Kortingskaartensuper propere camping. Prima sanitair overal zitplaatsjes s'avonds charmante lichtjes in bomen planten heggen. Mooi onderhouden prijs kwaliteit zeer goed.
Grote camping, maar keurig verzorgd. Vriendelijke ontvangst. We stonden op het achterste veld met rondom uitzicht op de polder. De hele camping is erg rustig. B
Hele fijne camping. mooi in het groen en ontzettende lieve mensen. Je ligt 3 km van sluis dat zeer goed te doen is op de fiets. Ook kun je van daar uit hele mooie tochten maken. Fijn sanitair alleen een minpunt je moet betalen voor warm water. En hij kost geen 18.50 maar 21.50 We komen graag een keer terug.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
lees meerPraatvlietweg 1
4524 KR, Sluis, Nederland51° 16' 39" N
campingpolderzicht@hetnet.nl
€ 21,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenWasmachine