Ikea parking

• Honden toegestaan

PetraL

aug 2025

We hebben hier 2 nachten geslapen. Plek heeft geen voorzieningen en dat is prima. Vuilnis kun je in de vuilnisbakken van Ikea kwijt. Er staan er genoeg.

Niels32

aug 2025

Het is fijn dat je hier kunt staan om te overnachten, maar meer moet je er ook niet van verwachten. Er zijn idd twee “lagen.” Wij hebben op beide lagen gestaan, met een aantal andere campers. In de nacht rustig, weinig tot geen ander verkeer. In het weekend is het terrein ook gewoon toegankelijk.

De perfecte overnachting na onze nachtovertocht vanuit Hirsthals naar Kristiansand. Er stonden nog een paar andere campers en het voelde veilig. Verder geen voorzieningen. Wel was het erg moeilijk om het te vinden om 03.00 uur ‘s nachts omdat er geen verlichting is. Ik heb daarom een foto toegevoegd met de route die je kan volgen (roze lijn) op bij de grindplaats te komen.

Sydinga 20

4770, Lillesand, Noorwegen

Vanuit de nachtboot van Kristiansand kun je hier goed staan om je eerste nacht in Noorwegen door te brengen - centrum 4 km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Claim deze locatie