S'Agaro Area

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

hansdiana

1 weken geleden

Heerlijke plek. uitzicht op zee vanuit je camper. via trap 200 meter naar beneden sta je op het strand. 3 nachten gestaan. Rustig. Lieve beheerster.douche voldoet goed. En niet te vergeten de Via Verde beide kanten op. Komen zeker terug. plek niet te groot maar voldoende om fijn buiten te zitten.

S

Surplus

nov 2025

Prima plek om een paar nachtjes door te brengen, uitzicht op zee, supermarkt vlakbij, kregen een kaart waar de eigenaar leuke fietsroute op aangaf + een heel groot winkelcentrum op een paar km Douche tijd is 4 min voor €1 was voor mij te kort beetje primitief maar wel heerlijk warm water De prijs die was nu €20 voor de staanplaatsen vonden we eigenlijk iets te hoog €17 stond in de site was beter geweest

Top plekje om heerlijk de stadjes te bezoeken. je kan met de Fiets alle kanten op maar ook te voet kan je via een trapje naar de Boulevard met allerlei restaurantjes. Super vriendelijk ontvangst en voor de prijs kan je niet verwachten dat alles perfect is. wij houden ervan dat het niet perfect is maar ons meer dan Welkom voelen.

Carrer de la Via del Tren 50

17220, Sant Feliu de Guíxols, Spanje