S'Agaro Area

• Lozen afvalwater

R

RonaldChantal

1 weken geleden

Okay, de douche en toilet zijn aan vervanging toe (wordt aan gewerkt hebben we begrepen). Maar daar kom je hier niet voor. Wat een leuke plek is dit, en wat hadden we mazzel dat er nog een plekje voor ons over was. Drie dagen gebleven, mooie fietsroutes, supermooie wandelroute langs de kust, steegje naar beneden lopen en je staat op het strand (lekker eten bij Terracotta). Dit is de Spaanse kust waar wij van genieten. Aanrader!

H

HanKnausBoxstar

1 weken geleden

Douche in oude verroeste container. Zeeppompje in toilet was leeg, geen WIFI. De aangegeven prijs van 17 € klopt niet. Er wordt nu 20 € gevraagd en dat is echt teveel voor deze CP.

B

BertBlok

jan 2026

Begin januari 2026 hier 3 nachten verbleven. Een goede plek in een goede omgeving. Als je niet te veel eisen stelt aan het sanitair is het goed vertoeven hier. Super vriendelijk en leuk echtpaar die het verblijf nog leuker maken. Iedere ochtend zijn ze op de plaats aanwezig. De wandeling langs de kust is echt fantastisch. wij hebben genoten op deze plek. Hulde aan de eigenaren.

Carrer de la Via del Tren 50

17220, Sant Feliu de Guíxols, Spanje