Camping Las Grullas

Wij hebben hier 3 heerlijke dagen doorgebracht in ons blootje. De ontvangst was erg vriendelijk door een medewerker. Maar: in de directe omgeving(loop cq fietsafstand) is geen winkel, tevens geen broodservice op de camping. Er zijn voor ons teveel ge-en verboden. De eigenaresse was weinig toegankelijk. Prijs-kwaliteit verhouding matig.

Een prachtige plek met een ongerept vogelleven. Helaas is de elektriciteit af en toe uitgevallen. Zelfs met 4A stroom slaat de zekering vijf keer per dag door. Je hoort constant de generator in de verte. Er is geen mogelijkheid om grijs water te lozen, laat staan zwart water. Het is niet echt een camping. Toiletten en douches vereisen een steile klim via de trap, en 's nachts is het pikdonker. Er is echter wel een naaktstrand, wat overigens niet zo gebruikelijk is...

Merenveld

jun 2025

Wij hebben genoten. Grote plekken. Bij ons een super vriendelijk persoonlijk ontvangst. Heerlijk infinity zwembad met ligbedden. Heerlijke doucheruimte idd met trap, maar ook daar prachtig uitzicht. Mooi wandelgebied, veel vogels. Goed boodschappen doen voor je komt. Thanks Lisette

Unnamed Road

10185, Benquerencia, Spanje

39° 17' 47" N 6° 6' 4" W

39.29625 -6.10121

naturistencamping in hart van Extremadura - prachtige natuur - cultureel werelderfgoed - voor rustzoekers - vogels spotten - ’s avonds schitterend firmament

1 apr t/m 1 okt