Fatmomakke Naturcamping

• Vuilnisbak

3.5

Mikkes

jul 2025

Zeer mooie rustige plek. Geen voorzieningen, maar als camperaar heb je die ook maar zelden nodig. Prijs is wel met 25% verhoogd tot 100 SEK.

AenHVerver

sep 2024

Prachtige plek als je zelfvoorzienend bent. Ook nu kun je gebruik maken van de prachtige plaatsen. Geen douche en wc meer open. Wel een kleine kiosk met wat drankjes en souvenirs. Jammer dat er geen afvalbak is. Maar heel mooie plek voor een overnachting.

voskamp

jul 2024

beneden staan en je niet druk maken over faciliteiten die heb je zelf. voor mij was het een prachtige plek. en dat voor 100 kronen of 10 euro. ik had geen cash in Zweeds geld. plaatsen met letters bij de kiosk betalen en met cijfers bij het restaurant. het open museum dorp is leuk om rond te wandelen en geeft denk ik een goed beeld van de Sami cultuur langer geleden.

fatmomakke

910 88, Vilhelmina kommun, Zweden

gelegen aan de Wildernisroute [Vildmarksvägen] - plaatsen bij de rivier zonder elektriciteit - plaatsen hoger gelegen met elektriciteit - oud Samenkerkdorpje - Strömsund 262km - Gäddede 128km - Vilhelmina 74km - Marsfjäll 44km - Stekenjokk 41km

€ 1,00 - € 10,00

(SEK 107,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Claim deze locatie