locatie gelegen aan wegnummer 19 bij Belvedere - parkeren aan de noordkant smal en moeilijk - aan de zuidkant gemakkelijker
Furkastrasse
3999, Obergoms, ZwitserlandCHF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenDe beschreven ruimte is schuin. Op verzoek konden we vlak naast de parkeerplaats van de ijsgrot blijven.
Prachtige plek, mooi uitzicht, voor overnachten geschikt. Bezoek de Rhône-gletsjer, die helaas elk jaar kleiner wordt.
28-6-2018 prachtig uitzicht, leuke wandeling naar ijsgrot en Bron Rhône, 9fr pp. We hebben niet overnacht, want het was heel druk met bezoekers, zijn doorgereden naar hoogste punt pas
Campinggedrag niet toegestaan
3999, Obergoms, Zwitserland46° 34' 37" N
CHF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Op mix-parking