kampeerplaatsen [zie website] - ook 3 camperplaatsen [meerdere camperplaatsen medio september gereed] - maximaal 2 huisdieren aangelijnd - centrum 1km
IJkelaarstraat 6
6611 KN, Overasselt, Nederland€ 20,00 • 15 mrt. t/m 1 nov.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenPrachtige locatie, rustige camping met mooie grote plaatsen. Schoon en prachtig sanitair. Vriendelijke hardwerkende eigenaren die alles in het werknstellen voor een prettig verblijf. Wij hebben genoten en komen zeker terug.
Perfecte camping voor ons eerste nachtje ooit in de camper! Rustige camping bij de boerderij met een mooi uitzicht op de koeien. Voor de camperplaatsen zijn er verharde stroken tussen het gras. Het sanitair gebouw is nieuw en erg schoon. Inchecken buiten de openingstijden van de receptie ging prima en de eigenaar kwam ons 's avonds nog persoonlijk welkom heten.
lees meerSuper camping met heel vriendelijke eigenaars. Zeer ruime verharde camperplaatsen (grasdallen). Het sanitair is heel proper. Prima uitvalbasis voor wandelingen/fietstochten!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
6611 KN, Overasselt, Nederland51° 46' 6" N
info@campingdeeikelaar.nl
€ 20,00 • 15 mrt. t/m 1 nov.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenWasmachine