Rustige parking op wandelafstand van de Abij van Stavelot - borden volgen voor de autobussen-parking - daarna de brug over richting zwembad en sporthal - centrum 500m
Quai des Vieux Moulins 4970
4970, Stavelot, België€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenMet een grote camper de weg ernaar toe opletten dat je niet de navi volgt de mini straatjes in. Gewoon doorrijden over de begaanbare wegen dan kom je er ook.
In plaats van te parkeren op de parkeerplaats bij het zwembad, die krap en lawaaierig is, vooral vanwege het skatepark, steekt u gewoon de brug over om een grote onverharde parkeerplaats te vinden, 's nachts rustig. Mis een bezoek aan de abdij niet, waar 3 musea naast elkaar bestaan: het Appolinaire-museum, het circuitmuseum van Spa Francorchamp en het abdijmuseum, om nog maar te zwijgen van de tijdelijke tentoonstellingen.
lees meerRustige plaats waar je prima kunt overnachten. We waren op doorreis en daar is hij goed voor geschikt. Geen faciliteiten alleen parkeren. Ook geen gezellige plek en geen leuke stad maar wel gratis dus waar zullen we het over hebben
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
4970, Stavelot, België50° 23' 38" N
+32 80 86 20 24
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak