Grote camping aan de Main - LET OP! genoemde prijs is vanaf prijs kijk voor de overige prijzen op de website - kiosk - broodjesservice - restaurant - centrum 4km
An den Christwiesen 35
97877, Wertheim am Main, Duitsland€ 26,00 • 1 apr. t/m 30 apr.
€ 32,00 • 1 mei t/m 3 jul.
€ 38,00 • 4 jul. t/m 22 aug.
€ 32,00 • 23 aug. t/m 4 okt.
€ 26,00 • 5 okt. t/m 31 okt.
NKC - NKC/CCI Card, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenKleine plekken, bij drukte geen stroom maar wel voor betalen. Zeer onbeschoft personeel ga maar door!! en dure camping Marcel
Mooie, schone camping. Plek aan de rivier is duurder, maar in ruil een geweldig uitzicht. Nadeel zijn aan weerszijden van de Main drukke doorgaande wegen, geluid daarvan vonden wij erg hinderlijk. Daarom slechts 3 sterren. Voorzieningen zijn ook via oprit bereikbaar, niet alleen via trap.
wij hebben 41 euro betaald,hoe komen ze aan zo'n bedrag en mag dit zomaar!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
wij hebben 41 euro betaald,hoe komen ze aan zo'n bedrag en mag dit zomaar!
An den Christwiesen 35
97877, Wertheim am Main, Duitsland49° 46' 41" N
0049-934283111
€ 26,00 • 1 apr. t/m 30 apr.
€ 32,00 • 1 mei t/m 3 jul.
€ 38,00 • 4 jul. t/m 22 aug.
€ 32,00 • 23 aug. t/m 4 okt.
€ 26,00 • 5 okt. t/m 31 okt.
NKC - NKC/CCI Card, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine