3van 5
  • juni 2023

Een camping met veel achterstallig onderhoud, gras moet gemaaid en overal staat rommel. Afgelopen week stond de camping vol en was er maar 1 vd 3 toiletgebouwen open. Aankomst v/a 14u, maar receptie dicht tot 15u.; niet handig.

• juni 2022

• juli 2019

Heel fijne camping! Leuke eigenaar die oog heeft voor zijn gasten en de camping. Mooi onderhouden en prachtig grote plaatsen. Ik kom er graag nog eens terug!

Bekijk alle 3 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3van 5
  • juni 2023

• juni 2022

• juli 2019

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping Koawa Le Château de Rochetaillée